Αγαπητοί συνάδελφοι των Ε/Π και ΑΦΝΣ, ο αξιόλογος συνάδελφος και μέλος του Συνδέσμου μας, Υποναύαρχος (εα) Συμεών Κωνσταντινίδης θέτει υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές της ΕΑΑΝ. Θεωρούμε την παρουσία του ως μια εξόχως δημιουργική πρόταση σε ότι αφορά στην εκπροσώπηση όλων ημών στην Ένωση Αποστράτων του ΠΝ.

Ο κ. Κωνσταντινίδης έχει διακριθεί για την πολυσχιδή δράση του σε πολλούς τομείς μετά τη αποστρατεία του και η διάθεσή του για προσφορά μας έχει πείσει. Το βιογραφικό του πλούσιο και γνωστό στους περισσότερους, με μεταπτυχιακούς τίτλους σε Υδρογραφία- Ωκεανογραφία στις ΗΠΑ, με θέσεις στο ΝΑΤΟ και με πλούσιο συγγραφικό έργο, τόσο στην ειδικότητά του όσο και στον τομέα της ελληνικής ιστορίας με τον οποίο επίσης έχει ασχοληθεί. Τον θυμόμαστε όλοι με την καταλυτική και εποικοδομητική συνδρομή του σε σημαντικά και επίκαιρα θέματα, δίδοντας κατά καιρούς διαλέξεις, με πρόσκληση του Συνδέσμου μας.  Πεπεισμένοι για την συνεισφορά του και τη συνδρομή του για το κοινό καλό, είναι η ώρα να τον στηρίξουμε καθολικά. Είναι μεγάλη χαρά και αποτελεί ελπίδα που ένας τόσο αξιόλογος και πολλά υποσχόμενος συνάδελφος, επιλέγει τη νέα αυτή διαδρομή του στην ΕΑΑΝ, που πιστεύεται ότι θα δώσει νέα ώθηση στην εκπροσώπηση των συμφερόντων μας.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε μια μικρή τοποθέτησή του, που έλαβε χώρα κατά την πρόσφατη παρουσίαση των υποψηφίων για τις επικείμενες εκλογές της ΕΑΑΝ, και πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο.

https://www.facebook.com/Symeon.Konstantinidis/videos/10211313366750275/?fref=gs&dti=1551292905185911&hc_location=group

Στη συνέχεια μπορείτε διεξοδικότερα να ενημερωθείτε αναφορικά με τις θέσεις και τους στόχους του συναδέλφου μας υποψηφίου στις εκλογές της ΕΑΑΝ την προσεχή Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, από τον παρακάτω σύνδεσμο.

ypochfiothta kvnstantinidh se ekloges εααν 2019

Τις ευχές όλων των μελών του Ελληνικού Συνδέσμου Ναυτικής Αεροπορίας για ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!