Προφίλ

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι ο Σύνδεσμός μας με την επωνυμία Ελληνικός Σύνδεσμος Ναυτικής Αεροπορίας(ΕΣΝΑ) ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2006, ύστερα από πρωτοβουλία μιας ομάδας εκ των παλαιοτέρων στελεχών των Ε/Π, με πρόεδρο τον πρώτο χειριστή Ε/Π του Πολεμικού Ναυτικού, επίτιμο Αρχηγό Στόλου, Γεώργιο Μπεζεριάνο.

Ο ΕΣΝΑ είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με αποκλειστικό και μόνο κατά βάση σκοπό, τη διατήρηση των στενών φιλικών σχέσεων και των δεσμών που έχουν αναπτυχθεί στα χρόνια της σταδιοδρομίας, μεταξύ των πληρωμάτων και του προσωπικού συντήρησης και εδάφους των ιπταμένων μέσων της ναυτικής μας αεροπορίας, Ε/Π και ΑΦΝΣ. Στους πρωταρχικούς επίσης στόχους του Συνδέσμου μας είναι η επαφή, η συνεύρεση και ανταλλαγή απόψεων με τα εν ενεργεία στελέχη της Ναυτικής Αεροπορίας, η διατήρηση του πνεύματος αλληλεγγύης και η συμβολή στη συλλογική ιστορική μνήμη για την Ελληνική Ναυτική Αεροπορία.

Οι στόχοι του Συνδέσμου μας επιτυγχάνονται με την οργάνωση κοινωνικών, μορφωτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, καθώς επίσης και με τη συμμετοχή σε επετειακές εκδηλώσεις ή εκδηλώσεις μνήμης.

Ο Σύνδεσμος παντελώς απέχει από κάθε κομματική, πολιτική ή συνδικαλιστική εκδήλωση ή τοποθέτηση.