Αγαπητά μέλη, όπως είναι ήδη γνωστό την προσεχή Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10:30 στο χώρο του εντευκτηρίου της ΕΑΑΝ (κτήριο ΔΔΜΝ- Πλ. Κλαυθμώνος) πρόκειται, μαζί με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου μας, να διεξαχθούν και οι εκλογές για την  ανάδειξη του  Διοικητικού Συμβουλίου της επόμενης διετίας. 

Με σκοπό την ενσωμάτωση στο Σύνδεσμο όλο και περισσοτέρων συναδέλφων, αντιλαμβανόμενοι ταυτόχρονα την γενικότερη οικονομική κατάσταση, το παρόν ΔΣ αποφάσισε να περιορίσει στο μισό την  ετήσια συνδρομή και συγκεκριμένα στα 10€ ανά μέλος και ταυτόχρονα να διαγράψει κάθε παλαιά τυχόν οφειλή στο σύνολό της. Επομένως νέα μέλη με δικαίωμα ψήφου μπορούν να εγγραφούν ακόμα και την Κυριακή, προ της διεργασίας των αρχαιρεσιών, καταβάλλοντας μόνο την ετήσια οικονομική συνδρομή των 10€. Η συγκεκριμένη απόφαση καθώς και το σκεπτικό θα προταθούν στην Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει την τελική απόφαση, όπως προβλέπεται από το καταστατικό.

Πέραν των ανωτέρω καλωσορίζουμε την απόφαση για να θέσουν υποψηφιότητα οι παρακάτω που δεν μετείχαν στο προηγούμενο Δ.Σ :

α. Υποναύαρχος (ε.α.) Συμεών Κωνσταντινίδης ΠΝ, προερχόμενος από τα ΑΦΝΣ

β. Αντιπλοίαρχος (ΕΜ) (ε.α.) Γεώργιος Μελέντης, πρώην Χ/Ελ

γ. Αντιπλοίαρχος(ΕΜ) (ε.α.) Γεώργιος Μειντάνης, πρώην Χ/ΕΛ και

δ. Αντιπλοίαρχος (Ε) Ιωάννης Γκίκας, πρώην συντηρητής οπλικών συστημάτων Ε/Π

Αναλυτικά το ψηφοδέλτιο μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ