Από τούδε και στο εξής ενεργοποιείται ηλεκτρονική πλατφόρμα για το κλείσιμο ραντεβού με τα εξωτερικά ιατρεία του ΝΝΑ και με κάθε ιατρό προσωπικά.  Αν και δεν έχουν ακόμα ενταχθεί όλα τα εξωτερικά ιατρεία στο νέο αυτό σύστημα οσονούπω αναμένεται. Επομένως όλοι μας θα πρέπει, για να έχουμε τη συγκεκριμένη δυνατότητα, να αποκτήσουμε αρχικά πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, αποκτώντας απαραίτητα ΚΩΔΙΚΟΥΣ. Τούτο είναι πολύ απλό, αν ακολουθήσει ένας έκαστος τα παρακάτω απλά βήματα και ταυτόχρονα τηρεί πιστά τις οδηγίες που θα βρίσκει στη πορεία της διαδικασίας αυτής. Και συγκεκριμένα:

Μπαίνουμε στο www.hellenicnavy.gr

Κύλιση μέχρι να βρούμε παράθυρο στα δεξιά “ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΕΞΩΤ. ΙΑΤΡΕΙΑ ΝΝΑ-ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ”

Μπαίνουμε σε μία νέα σελίδα “Εφαρμογή ραντεβού Εξωτερικών Ιατρείων του ΝΝΑ” καιπατάμε στο κάτω μέρος της πάλι αντίστοιχο παράθυρο “ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΕΞΩΤ. ΙΑΤΡΕΙΑ ΝΝΑ-ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ”

Μπαίνουμε στη σελίδα “Ηλεκτρονικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Ληπτών Υγείας-ΗΚΕΛΥ”

Απαιτείται να γράψουμε username και password, που όμως για την πρώτη φορά θα πρέπει να τα δημιουργησουμε και μετά να τα σημειώσουμε αφού θα απαιτούνται ΠΑΝΤΑ όταν θα κλείνουμε ραντεβού. Οπότε πατάμε “ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ-ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΔΩ”

Μπαίνετε σε σελίδα που απαιτείται να γράψετε ΑΜΚΑ -ΑΦΜ και ΕΠΩΝΥΜΟ και μετά πατάτε ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το σύστημα θα σας βρει ακι θα επιλέξετε στις κατηγορίες ληπτών υγείας που εξυπηρετούνται από το Νοσοκομείο “Στέλεχος του ΠΝ ε.α ή ε.ε” (κατά περίπτωση)

Στη συνέχει θα πρέπει να γράψετε τους προσωπικούς σας κωδικούς username και password(ΠΡΟΣΟΧΗ! Να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες σε ότι αφορά στα γράμματα(κεφαλαία-μικρά), σύμβολα και αριθμούς που θα επιλέξετε για να δημιουργήσετε τους κωδικούς σας.

Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία θα σταλεί στο e-mail σας που θα σας ζητηθεί να δώσετε ένα link(ηλεκτρονική δνση)

Μπαίνετε στο e-mail σας πατάτε το link και ενεργοποιείται η εφαρμογή.

Από εδώ και μετά θα μπαίνετε με τους κωδικούς σας, θα βρίσκετε το εξωτερικό ιατρείο για το οποίο ενδιαφέρεσθε και ακόμη και τον ιατρό με ταυτόχρονη ένδειξη της ημερομηνίας που είναι διαθέσιμο το ραντεβού του. Πατάτε και καλά αποτελέσματα…

Παράλληλα και μέχρι τέλους τρέχοντος έτους θα πρέπει ο καθένας από εμάς να πραγματοποιήσει ταυτοποίηση Στοιχείων, με τη φυσική του(μέχρι στιγμής- ενδέχεται να τροποποιηθεί) παρουσία. Επομένως απαιτείται, μέχρι τέλους του έτους, όλα τα μέλη να ταυτοποιήσουν τα Στοιχεία τους στο ΝΝΑ, ώστε να περάσουν αυτά στη συνέχεια στο σύστημα και να είναι “Αναγνωρίσιμοι” για κάθε χρήση του Νοσοκομείου. Για την εν λόγω ταυτοποίηση θα απαιτηθούν:
1. Φ/α ταυτότητας μέλους (εν Ενεργεία ή Αποστράτου)
2. Φ/α ταυτοτήτων μελών Οικογένειας
3. Φ/α 1ης σελίδας Βιβλιαρίων Νοσηλείας, όπου θα φαίνεται και ο Αριθμός Βιβλ. και το ΑΜΚΑ.
4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης ( Εμφαίνονται οι σύζυγοι, παιδιά και οι γονείς του δικαιούχου για την ταυτοποίηση).
5. Υπεύθυνη Δήλωση για όλα τα υπόλοιπα μέλη (πεθερικά-αδέρφια κτλ.)
Η κατάθεση των ανωτέρω γίνεται στα Γκισέ του ΝΝΑ (Πιστοποίηση ραντεβού Εξ. Ιατρείων 2ος όροφος).

Για άγαμα και άνεργα τέκνα άνω των 24 θέλει ακόμα το Ε1 του παιδιού, υπεύθυνη δήλωση ότι είναι άγαμο και άνεργο και αν δεν έχει βιβλιάριο εκτύπωση του ΑΜΚΑ.