Μπορεί να είναι καρτούν

Του Αντιναυάρχου (εα) Κώστα Βουλγαράκη ΠΝ
 
Πριν λίγο καιρό, ένας Μητροπολίτης, έθεσε σε αργία έναν υπάλληλο του Γηροκομείου της Μητρόπολης του, διότι …… «αρνήθηκε επανειλημμένα να εμβολιαστεί»!! Και βέβαια στην Ελληνική Δημοκρατία, προέκυψε «Μέγας Προβληματισμός» ……. για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα!!
Αργότερα, σ’ ένα από τα μεγαλύτερα Δημόσια Νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, από έναν Υγειονομικό Υπάλληλο που …… «αρνήθηκε επανειλημμένα να εμβολιαστεί», κόλλησαν οι πάντες και προέκυψαν αρκετοί θάνατοι!! Και βέβαια, νέος προβληματισμός του «ναι μεν, αλλά» στη Δημοκρατία μας!!
Τα ίδια έγιναν και πριν απ’ αυτά …… με την υποχρεωτική χρήση μάσκας, απ’ τους μαθητές, όπου «αρνητές» καθηγητές και γονείς επαναστάτησαν …… για τα δικαιώματα «ελεύθερης επιλογής» απ’ τα παιδιά!!
Τα ίδια και τώρα, με την υποχρεωτική χρήση των Self-Test απ’ τους μαθητές, όπου «Υπερασπιστές του Συντάγματος», καλούσαν και προέτρεπαν μαθητές σε αντίσταση και κατάληψη των Σχολείων τους!!
Βέβαια, τόσο η Δικαιοσύνη σ’ ΟΛΟ τον Κόσμο, όσο και πρόσφατα το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, έκρινε ότι : «Οι περιορισμοί αυτοί, για το κοινό και δημόσιο συμφέρον, είναι και αναγκαίοι και απόλυτα σύννομοι και Συνταγματικοί» …… αλλά εμάς εδώ στην Ελλάδα, το Δίκαιο το καθορίζουν οι «Υπερασπιστές» του Συντάγματος, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, της Προόδου και της Ελευθερίας του «κάνω ότι θέλω»!!
Και ΕΡΩΤΩ !!
Όταν πεθαίνει ένας φουκαράς ηλικιωμένος στο Γηροκομείο ή ένας ασθενής σ’ ένα Νοσοκομείο ή ένας μαθητής σ’ ένα Σχολείο, διότι ένας Υπάλληλος ή ένας Γιατρός ή ένας Καθηγητής ή οποιοσδήποτε εμπλεκόμενος …….. ενώ δικαιούνταν και έπρεπε να εμβολιαστεί ή να τηρήσει κάποια συγκεκριμένα υγειονομικά μέτρα, αρνήθηκε να τα εφαρμόσει …… ΓΙΑΤΙ δεν επεμβαίνει η Δικαιοσύνη για να τους αποδώσει κατηγορίες Ανθρωποκτονίας (Ανθρωποκτονίας, λέω)!???
Τι είδους Δημοκρατία είναι αυτή …… που το δικαίωμα του κάθε Τσαρλατάνου, του κάθε αναρχικού και του κάθε βαρεμένου, είναι υπεράνω του Δημόσιου Συμφέροντος και της Δημόσιας Υγείας!??
Σε λίγο θα έρχονται οι ξένοι Τουρίστες με «Πράσινη Κάρτα Υγείας» και θα ταξιδεύουν ελεύθερα παντού στη Χώρα μας …… και εμείς θα παραμένουμε εγκλωβισμένοι στα «Δημοκρατικά» Δικαιώματα του κάθε Τσαρλατάνου, που αρνείται να εμβολιαστεί ή να υποστεί έναν απλούστατο έλεγχο της μύτης του!!
Έλεος πια !!!