Στις 26 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο της ΕΑΑΝ στη ΔΔΜΝ η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου μας. Με την ευκαιρία αυτή ανταλλάξαμε τις ευχές με τους παλιούς συναδέλφους μας τόσο των Ε/Π όσο και των ΑΦΝΣ. Η παρουσία αρκετών εξ’ αυτών των τελευταίων ήταν σημαντική και συγκινητική. Μεταξύ άλλων παρέστησαν οι δυο πρώτοι διαδοχικά τοποθετηθέντες Διοικητές της 353 ΜΝΑΣ , κ.κ. Βαρδής – Παναγιώτης Παπαδάκης και Αντώνης Κωνσταντάκος.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ακολούθησε η κοπή της πίτας και οι ευχές προς όλους τους συμμετέχοντες από τον Πρόεδρο του ΕΣΝΑ Αντιναύαρχο(ε.α.) Ανδρέα Ξενάκη ΠΝ. Το φλουρί κατέληξε τελικά στον κ. Μουρτόπουλο, πρώην χειριστή συσκευών των ALBATROS.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην ΑΣ και πρώτος Πρόεδρος του ΕΣΝΑ κ. Μπεζεριάνος, καθώς και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υ/Β κ. Ραδίτσας. Επίσης παρέστη ο Διοικητής ΔΑΝ Πλοίαρχος Α. Φώσκας ΠΝ, ο Δκτης της Μοίρας Αφων Πλοίαρχος Δ. Καμάρας ΠΝ και ο Δκτης ΝΔΑ, χειριστής Ε/Π, Αρχιπλοίαρχος Η. Ράπτης ΠΝ.

Στον επίλογο της εκδήλωσης και στο πλαίσιο μιας εξαιρετικής συναδελφικής χειρονομίας ο κ. Παπαδάκης δώρησε στον ΕΣΝΑ μία ρεπλίκα του αεροσκάφους ALBATROS(Goofy), που τόσα χρόνια εκπλήρωνε τις αποστολές ναυτικής συνεργασίας πάνω από τις ελληνικές θάλασσες.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης και την αποχώρηση των προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση των μελών, όπου εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός του 2019, ανακοινώθηκαν τα πεπραγμένα του προηγούμενου έτους και τέθηκαν οι στόχοι και οι σκέψεις για τα δρώμενα του τρέχοντος.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ!!!